USD Contact Us

MRI 3.0T (sisäelinten ja kudosten yksityiskohtainen kuvaaminen)

ASK
Vaihda valuuttaa

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä Trambelliriin "Kysy nyt".

Onko sinulla kysymys?


Se sopii

- Etelä-Koreaan matkustavat.
- Henkilöt, joilla on suuri syöpäriski.
- Henkilöt, joilla on vammoja tai poikkeavuuksia nivelissä.
- Ne, jotka haluavat mennä syöpäseulontaan.
- Ne, jotka haluavat skannata yksityiskohtaisia kuvia sisäelimistöstään ja kudoksistaan.

Mikä on MRI 3.0T

Sinulle on varmasti tuttu sana MRI, joka tarkoittaa magneettiresonanssikuvausta. Mutta tiedätkö, mitä se tarkoittaa ja mitä se tarkoittaa?

Magneettikuvaus on yksinkertaisesti testi, jossa käytetään voimakasta magneettikenttää, radioaaltoja ja tietokonetta tuottamaan kuvallinen kuva elimistäsi, kudoksistasi ja muista rakenteista kehossasi ilman leikkausta. Terveydenhuollon ammattilaiset käyttävät magneettikuvausta erilaisten sairauksien, kuten nivelsiteiden repeämien ja kasvainten, diagnosoimiseen. Se voi olla hyödyllinen väline aivojen ja selkäytimen tutkimiseen. Jos sinulla on ollut vaikeuksia havaita sairauksiasi röntgen- tai tietokonetomografian avulla, magneettikuvaus voi olla hyvä toimenpide.

Verrattuna tietokonetomografiaan ja röntgensäteilyyn magneettikuvauksessa ei käytetä mahdollisesti haitallista ionisoivaa säteilyä.

Miten se toimii

Magneettikuvauksessa käytetään voimakkaita magneetteja, joiden avulla kehossasi olevien protonien voima kohdistuu voimakkaaseen magneettikenttään. Kun kehosi läpi kulkee radiotaajuusvirta, protonit stimuloituvat ja pyörivät pois tasapainosta ja joutuvat kireälle magneettikentän vetovoimaa vastaan. Kun radiotaajuus kytketään pois päältä, anturit pystyvät havaitsemaan vapautuvan energian, kun protonit mukautuvat uudelleen magneettikenttään.

Magneettikuvaus 3.0T vs. magneettikuvaus 1.5T

Yksinkertainen matematiikka kertoo, että MRI 3.0T toimisi kaksi kertaa paremmin kuin MRI 1.5T. MRI 1.5T on aina helposti saatavilla, ja se sopii erinomaisesti sisäelinten tutkimiseen. Kun kuitenkin on haasteita, haluat tarkempia tuloksia tai tarvitset niitä nopeasti, MRI 3.0T on parempi ja ihanteellisempi, erityisesti silloin, kun pienet yksityiskohdat ovat ratkaisevia diagnoosin kannalta.

MRI 3.0T:n edut ja rajoitukset

<Hyötyjä>
- Ei invasiivinen
- Kivuton toimenpide
- Nopeat tulokset
- Skannaa pienimmätkin yksityiskohdat
- Korkealaatuiset kuvat

<rajoitukset>
- Klaustrofobisilla henkilöillä voi olla vaikeuksia tehdä magneettikuvaus.
- Mahdollisia sivuvaikutuksia, kuten pahoinvointia, päänsärkyä ja polttavia pisteitä.

FAQ

Kysymys 1: Minulle tehtiin juuri kystan poistoleikkaus 3 kuukautta sitten. Rajoitetaanko minua toistaiseksi magneettikuvauksiin?
A1: Magneettikuvausta ei ole rajoitettu. Niiden, joiden kehoon on asennettu metalleja, on ehkä harkittava magneettikuvauksen suorittamista. Jos sinulle on tehty lonkan tai polven tekonivelleikkaus, saatat päästä magneettikuvaukseen vasta 6-7 viikon kuluttua leikkauksesta.

Kysymys 2: Suunnittelen raskautta ja minulle on kerrottu, että minulla on kasvain. Vaikuttaako magneettikuvaus hedelmällisyyteeni?
A2: Lapsettomuus voi johtua monista tekijöistä geneettisistä tekijöistä hormonitoiminnan häiriöihin. Yleensä se ei aiheuttaisi hedelmättömyyttä, vaan magneettikuvaus voi olla hyödyllinen väline anatomisten poikkeavuuksien, myös hedelmättömyyden, arvioimiseksi.

Kysymys 3: Onko se turvallista minulle?
A3: Toisin kuin röntgensäteet, magneettikuvaus ei aiheuta säteilyä. Jos elimistössäsi on kuitenkin metalleja, sinulla on munuaisongelmia tai olet äskettäin tullut raskaaksi, on parasta, ettet mene magneettikuvaukseen.

Kysymys 4: Minulle voi olla vaikeaa olla ahtaassa tilassa. Annetaanko minulle nukutus?
A4: Niille, jotka eivät pysty pysymään paikallaan skannauksen aikana, saatetaan antaa rauhoittavaa lääkettä tai lääkitystä, joka auttaa heitä rauhoittumaan koko toimenpiteen ajan.

K5: Minulla on hammasraudat. Voinko silti osallistua skannaukseen?
A5: Vaikka hammasraudat eivät vaikuta skannaukseen, on mahdollista, että ne voivat vääristää tiettyjä kuvia. Yhteistyökumppanimme lääkäri ja teknikko keskustelevat tästä etukäteen. Muutamia lisäkuvia saatetaan tarvita.

K6: Mitä tapahtuu, jos liikun magneettikuvaustunnelissa?
A6: On erittäin tärkeää, että pysyt mahdollisimman liikkumatta koko toimenpiteen ajan. Muuten kaikki liike vääristää kuvia. Jos joudut mahdollisesti tekemään pitkän magneettikuvauksen, liittynyt teknikkomme pitää lyhyen tauon toimenpiteen puolivälissä.

Klinikan tiedot

[Klinikan nimi] Bundang Jesaengin sairaala
[Sijainti] Seongnam, Etelä-Korea
[Lähin asema/ Lähin matkailukohde] Kävelymatkan päässä supermarketeista ja kahviloista, 90 minuutin junamatka Soulin keskustaan, retkeilypaikkoja lähellä.
[Klinikan aukioloaika] Maanantai - perjantai (9:00AM - 17:30PM); lauantai (9:00AM - 12:30AM).

Toiminta-aika 10 - 60 minuuttia
Toipumisaika Ei ole
Postoperatiivisen käynnin määrä Ei vaadita
Sairaalahoito Ei vaadita
Peruutusehdot Ei veloitusta peruutuksista, jotka on tehty vähintään 48 tuntia ennen tapaamispäivää.
Sijainti Bundang Jesaeng Hospital, 20 Seohyeon-ro 180(baekpalsip)beo, Seohyeon-dong, Bundang-gu, Seongnam-si, Gyeonggi-do, Etelä-Korea.

Samanlaisia hoitoja sinulle

Muut suosittelee tässä kaupungissa