best price

Premium Smart Screening (valittu yksityiskohtainen terveystarkastuspaketti)

$2,063 - $2,235
Quantity
-
+
Got a Question ?

Se sopii

- Goyangissa, Etelä-Koreassa asuvat syöpäseulonnasta kiinnostuneet.
- Ne, jotka ovat huolissaan syövästä.
- Ne, jotka ovat huolissaan ruoansulatuskanavasta.
- Ne, jotka haluavat saada varhaisen syöpädiagnoosin.
- Ne, jotka haluavat seurata terveydentilaa vuosittain.

Mikä on Premium Smart Screening?

Liittyneellä klinikallamme on saatavilla erilaisia perusteellisia lääketieteellisiä seulontoja riippuen siitä, mille alueelle haluat keskittyä yksityiskohtaisessa seulonnassa.

Premium Smart Screening on yksi saatavilla olevista paketeista, joka sisältää veren, aivojen, sydämen, keuhkojen, vatsan ja ruoansulatuskanavan kokonaistutkimuksen.

Paketti sisältää

- Syvällinen valtimonkovettumatautitutkimus (veri)
- Sydämen ultraäänitutkimus
- kaulavaltimon ultraäänitutkimus
- Vatsan ja lantion TT
- Pieni annos keuhkojen tietokonetomografia
- Aivojen magneettikuvaus ja magneettikuvaus
- Gastroskopia (rauhoitettuna)
- Korealaisen lääketieteen testi

Arterioskleroositesti

Tämä on verikoe, jolla havaitaan kolesteroli- ja verensokeritasot, jotka voivat lisätä valtimonkovettumataudin riskiä. Valtimonkovettumatauti on tila, jossa happea ja ravinteita sydämestäsi muualle kehoon kuljettavat verisuonet paksuuntuvat, mikä hidastaa ja rajoittaa veren virtausta kudoksiin ja elimiin. Yleensä näin tapahtuu, kun valtimon seinämään kertyy liikaa rasvaa, kolesterolia ja muita aineita, kuten plakkia. Plakki voi puhjeta, mikä myöhemmin laukaisee verihyytymän. Valtimonkovettumatautia pidetään sydänongelmana, mutta se on ehkäistävissä ja hoidettavissa. Näin ollen tämä verikokeen teko on tärkeää, jotta sairauden varhaiset merkit voidaan diagnosoida.

Sydämen ja kaulavaltimoiden ultraäänitutkimus

Sydämen ultraäänitutkimuksella tutkitaan sydämen kammioiden koko ja muoto systolessa ja diastolessa, sydänläppien ulkonäkö ja suurten verisuonten suunta. Sydämen sisäisestä anatomiasta tuotetaan 2D-poikkileikkauskuvia stop-action compound scan -pulssi-echo-ultraäänellä.

Kaulavaltimoiden ultraäänitutkimus on tekniikka, joka tehdään kaulavaltimoiden rakenteellisten yksityiskohtien arvioimiseksi. Se on ultraäänipohjainen diagnostinen kuvantamisprosessi, jota käytetään kaulavaltimon ahtauman (CAS) diagnosoimiseksi sekä arterioskleroottisen plakin morfologian ja ominaisuuksien arvioimiseksi.

CT-kuvaukset

Tietokonetomografia (CT) voidaan tehdä vatsan, lantion ja keuhkojen tutkimiseksi.
Matalan annoksen keuhkojen tietokonetomografia on ainoa suositeltu seulontatutkimus, jota käytetään keuhkosyövän havaitsemiseen. Vatsan ja lantion TT-kuvaus auttaa havaitsemaan ohutsuolen, paksusuolen ja muiden sisäelinten sairaudet; sitä käytetään usein myös selittämättömän kivun syyn selvittämiseen.

Aivojen MRI ja MRA

Magneettikuvaus (MRI) on lääketieteellinen kuvantamistekniikka, jota käytetään erilaisten aivosairauksien, kuten kystien, kasvainten, verenvuodon, turvotuksen, kehitys- ja rakennepoikkeavuuksien, infektioiden, tulehdusten tai verisuoniongelmien havaitsemiseen.

Magneettiresonanssiangiografiassa (MRA) käytetään magneettikenttää, radioaaltoja ja tietokonetta 3D-kuvien luomiseen aivoissa olevista verisuonista.

Gastroskopia

Mahalaukun tähystys on itse asiassa vatsan tutkiminen, ja sen tarkoituksena on vahvistaa tai sulkea pois sairaudet, kuten mahahaava tai gastriitti. Gastroskopiaa voidaan joskus käyttää laajentamaan ahtautunutta ruokatorvea, joka aiheuttaa kipua tai nielemisvaikeuksia. Tällaiset tilat voivat johtua GORD:sta, ruokatorven syövästä tai ruokatorven sädehoidosta.

Premium Smart Screeningin edut ja rajoitukset

<Hyötyjä>
- Turvallinen menettely
- Tehokkaat työkalut
- Mittaa kehon toimintoja
- Antaa yksityiskohtaista anatomista tietoa
- Hoitaa erilaisia ruoansulatuskanavan häiriöitä
- Minimoi sairastuvuuden ja kuolleisuuden

<rajoitukset>
- Mahdollisia riskejä, kuten infektio, verenvuoto ja reaktio sedaatioon.

FAQ

Q1: Tarvitaanko paastoamista?
A1: Kyllä, paastoaminen vaaditaan vähintään 8 tuntia ennen verikokeen suorittamista.

K2: Voiko tietokonetomografia aiheuttaa syöpää?
A2: Ei, ne eivät aiheuta syöpää. Koska käytetään hyvin pieniä annoksia ionisoivaa säteilyä, CT-kuvauksissa olleilla ihmisillä ei ole havaittu haitallisia vaikutuksia. Jos olet kuitenkin raskaana, ota yhteyttä lääkäriin ja keskustelkaa siitä, sopiiko tietokonetomografia sinulle.

Kysymys 3: Kuinka usein minun on käytävä lääkärintarkastuksessa?
A3: Kerran vuodessa on yleinen sääntö. Ikäsi, terveydentilasi ja sukuhistoriasi, elämäntapavalintasi (eli syömäsi ruoka, kuinka aktiivinen olet, tupakoitko) sekä muut kriittiset indikaattorit voivat kuitenkin vaikuttaa siihen, mitä ja kuinka usein tarvitset tarkastusta.

Kysymys 4: Näkyykö matala-annoksisella keuhkojen tietokonetomografialla syövän lisäksi muita keuhkojen poikkeavuuksia?
A4: Kyllä, menettelyllä voidaan havaita vanha tai uusi keuhkokuume, tuberkuloosi tai keuhkolaajentuma.

Kysymys 5: Minulle on tehty rintakehän röntgenkuvaus jo aiemmin, onko matala-annoskeuhkojen TT edelleen tarpeen?
A5: Rintakehän röntgenkuva näyttää vain kaksi näkymää rintakehästäsi, jotka ovat etu- ja sivukuva, tietokonetomografia näyttää poikkileikkauskuvia koko rintakehästäsi. Näin ollen pienet poikkeavuudet voidaan havaita vain tietokonetomografiassa.

Klinikan tiedot

[Klinikan nimi] Donggukin yliopiston Ilsan Medical Centre (Ilsan Medical Centre)
[Sijainti] Goyang, Etelä-Korea
[Lähimmät asemat / nähtävyydet] Klinikka on 20 minuutin ajomatkan päässä Soulin keskustasta ja noin 8 minuutin kävelymatkan päässä Daehan-teatterista.
[Klinikan aukioloaika] 24 tuntia

Toiminta-aika 60 - 90 minuuttia
Toipumisaika Ei ole
Postoperatiivisen käynnin määrä Ei vaadita
Sairaalahoito Ei vaadita
Peruutusehdot Ei veloitusta peruutuksista, jotka on tehty vähintään 48 tuntia ennen tapaamispäivää.
Sijainti Dongguk University Ilsan Medical Centre, 27, Dongguk-ro, Ilsandong-gu, Goyang-si, Gyeonggi-do, Etelä-Korea, Etelä-Korea